Home                               »
 Contact                             »
 
Atasamente pentru:
 ■ Utilaje agricole          »
 ■ Utilaje constructii      »
 ■ Utilaje municipale      »
 ■ Utilaje reciclare         »
 ■ Utilaje forestiere         »


Sararita tractabila
Sararita tractabila
Va oferim sararite tractabile cu capacitate de 300 litrii sau 430kg, tractabile cu autoturisme, dube, camionete, ATV-uri etc, sararita fiind actionat de la rotile acestuia printr-un reductor de mare fiabilitate ce nu necesita intretinere, fiind protejat atat de murdarie cat si de coroziune.
Cadrul de otel al sararitei este deasemenea protejat de coroziune, fiind vopsit cu pulberi in camp electrostatic, iar cele trei lamele raspanditorare de pe discul raspanditor sunt confectionate din otel inox. Pentru masa mai mica (80kg gol) si anticoroziune, cuva sararitei este fabricat din plastic rezistent la lovituri, fiind livrat si cu un capac a proteja materialul antiderapant de umiditate si solidificare. Sararita este deasemenea echipata cu semnalizatoare luminoase pentru a putea fi utilizata pe drumurile publice.

Latimea de lucru al sararitei este reglabil intre 1m-6m, iar vitezele minime si maxime de exploatare sunt intre 15km/h si 40km/h

Deasemnea, aceasi sararita tractabila vi-l mai oferim si in versiunea cu motor propriu pe benzina de 148cc in 4 timpi, acesta fiind solutia unica in cazul in care se raspandeste material antiderapant in parcari sau curti, unde viteza de deplasare nu poate atinge viteza de 15km/h.
 


Sararita tractabila cu motor pe benzina


 
Atasamente.ro este un domeniu al EuroMarketing SRL. Web: www.atasamente.ro Email: info@atasamente.ro

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Ca urmare, vizitand oricare pagina al acestui site, puteti fi sigur ca nu colectam nici un tip de data cu caracter personal in timpul vizitei dv-stra pe paginile noastre, iar in cazul in care serverul sau terte persoane ar face-o fara acordul nostru, noi firma Euromarketing SRL nu vom folosi la nimic acele date.
 
Programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com